Over mij

Profiel

Ik ben Dylan van Aerle, een creatieve ontwerper uit Gemert. Ik heb een echte passie voor unieke concepten ontwikkelen en unieke ideeën samen te voegen tot een goed ontwerp.

Of het nu gaat om een professioneel bedrijfslogo, een complete huisstijl, opmaat gemaakte visitekaartjes of iets compleet anders, als grafisch ontwerper laat ik gedurende de ontwerpfase mijn creativiteit helemaal los en streef ik naar originaliteit, aantrekkelijkheid en onderscheid om u een creatief ontwerp op maat te leveren.

Het belangrijkste doel bij het ontwerpen is om een boodschap over te brengen en werk te creëren dat functioneel, gedenkwaardig en eenvoudig is. De wensen, behoeften en verwachtingen van de klant moeten terugkomen in het ontwerp. Door mijn gedreven, perfectionistische en ambitieuze karakter, ben ik de geschikte persoon om samen mee te werken.

Bij iedere opdracht die binnenkomt, wil ik normaal niets liever dan er direct mee aan de slag te gaan. Voor iedere opdracht span ik me volledig in om datgene te leveren wat u nodig heeft. Ik bied mijn diensten aan met de hoogste kwaliteiten optimale leveringsvoorwaarden tegen een scherpe prijs.

Door mijn kennis en opgebouwde ervaring kan ik u ook goed adviseren. Wat ik doe, doe ik met passie en zorgvuldigheid. Ik verzorg het gehele traject, van idee tot imago met de focus op een creatief ontwerp.

CV

Bekijk de meest recente versie van mijn Curriculum Vitae.

Wat is jouw verhaal?